utorok 25. júla 2017

Marry Kiss Cliff TAG

Tento TAG je vo svete dosť populárny a v poslednom čase aj u nás a v Česku, hlavne kvôli Humbooku. Rozhodla som sa zapojiť aj ja, lebo to vyzerá byť fakt sranda ... No vybrala som si vlastné knižné postavy a pridala k nim aj seriálové a filmové, aby to bolo trochu zaujímavejšie a aby som to mala omnoho ťažšie :D Skoro všetky, ktoré sú v zozname mám rada, takže bude ťažké niekoho zhadzovať z útesu... ale to riziko som sa rozhodla podstúpiť, takže sa vrhnime rovno na to!

1.
EZRA (Pretty Little Liars) x NEWT (Labyrint) x CALEB (Pretty Little Liars) 

Rovno takto zhurta pár dobrých chlapov... No v tomto mám celkom jasno. Vzala by som si Ezru, pretože je to spisovateľ 😍 a myslím že by sme mali veľa spoločného... pobozkala by som Caleba, hlavne ak by to bolo pri nejakej podobnej príležitosti ako to s ním v seriáli zažívala Hanna 😃 (scéna v sprche). No a z útesu by musel ísť chudák Newt, pre ktorého som síce počas čítania Labyrintu mala slabosť, ale už to nejako ochladlo.

2.
LUKÁŠ (Džínsový denník) x DEAN (Na ceste) x TAMLIN (Na dvore z tŕňov a ruží)

Ach bože, nieee. Už to začína byť ťažšie. Dean Moriarty je tak zaujímavý a jedinečný človek, že oňho nemôžem tento svet pripraviť... no je aj dosť prelietavý a pochybujem, že by mi bol verný, takže mu dám aspoň pusu. S Tamlinom sa budem musieť rozlúčiť, no možno by ten pád kvôli svojej sile prežil. No a Lukáš Masubo je istý, to je chlap na celý život. Už si nás predstavujem pred oltárom 😃

3.
STEVE (Captain America) x GANSEY (Havraní chlapci) x CHARLIE (Charlieho malé tajomstvá)

Osud je krutý 😃 Nikoho z nich nechcem zabiť, ale Steve Rogers a.k.a Captain America už raz pád z obrovskej výšky prežil, tak dúfam, že to tak bude aj tentoraz. Pusu by som dala Charliemu, lebo je to sympaťák a hrá ho Logan Lerman :3 a Ganseyho si viem predstaviť ako manžela, pretože by som sa s ním rozhodne nenudila.

4.
BELLAMY (The 100) x WENDELL (Kosti) x SIRIUS (Harry Potter)

Wendell je strašny sympaťák, je aj múdry a dobrý, ale na zvyšných dvoch nemá, prepáč Wendell :( Pusu by som neodmietla ani od jedného z nich, takže na povrch sa dostáva otázka: Kto by bol lepší manžel? Bellamy je síce oddaný, no príliš často sa vrhá do nebezpečenstva a riskuje. Takže by sme asi zostali pri tom bozkávaní. No a ak by mal Sirius rád naše deti tak ako Harryho, určite je skvelým adeptom na manžela! 

5.
BOOTH (Kosti) x DORIAN (Trón zo skla) x SHERLOCK (Sherlock BBC)

Nie, nie, nie... toto odomňa nemôžete chcieť. Fuu, dobre, nádych-výdych. Aj keď mi to láme srdce, budem musieť obetovať Doriana. Má skvelých priateľov, tak hádam ho niekto stihne zachrániť. Ak by ma Sherlock pobozkal tak ako Molly v The Empty Hearse, roztopila by som sa a poskladať naspäť by ma mohol jedine Booth, ktorému by som s radosťou povedala áno.

6.
TOBY (Pretty Little Liars) x MAXON (Selekcia) x NICO (Percy Jackson)

Neviem, či je to strategicky výhodné, keď zabijem kráľa Maxona, ale som ochotná to riziko podstúpiť. Tobyho by som pobozkala a Nica, aj keby som ho musela donútiť, by som si vzala. 

7.
ARCHIE (Riverdale) x PERCY (Percy Jackson) x TONY (Ironman)

Hoci ma veľmi láka vziať si Tonyho (viete, je to génius, miliardár, playboy a filantrop), nakoniec asi skončíme len pri bozku. Pretože Percy je moja najväčšia láska a už len pri pomyslení naňho si zo skrine vyťahujem svadobné šaty. Archie bude musieť teda ísť. No možno požiadam Percyho, aby mu pomocou svojich schopností trochu pomohol stlmiť pád.

8. 
JUGHEAD (Riverdale) x ADAM (Havraní chlapci) x TOBIAS (Divergencia)

Prepáč, Tobias, mám ťa rada, ale budeš musieť ísť. Prípadne sa zaňho obetuje Tris a skočí tam miesto neho. Na Jugheada mám slabosť, ale asi by mi stačilo vymeniť si s ním niekoľko bozkov. No a vzala by som si Adama, pretože on je proste dobrá duša a som si istá, že by mi s ním bolo dobre.

9. 
CASTIEL (Supernatural) x ROWAN (Trón zo skla) x LINCOLN (The 100)

Toto je to najhoršie, čo sa mohlo stať. Takže na to musím ísť logicky, aby sa nikomu nič nestalo. Lincolna mám síce o trošičku menej rada ako zvyšných dvoch, ale nikdy by som ho nedokázala zhodiť z útesu... takže jeho pobozkám. Aj viackrát. Zobrala by som si Castiela, pretože by som s ním mohla byť naveky, a zároveň nechcem riskovať, že by v čase pádu z útesu mohol stratiť svoje schopnosti, ako sa mu to už pár krát stalo. Takže sa bude musieť obetovať Rowan, ktorý ale samozrejme nemá problém so svojimi férskymi schopnosťami prežiť a tak ho pekne počkám, kým sa vráti a očakávam aspoň pusu na líčko.

10.
 SAM (Supernatural) x CHAOL (Trón zo skla) x NEWT (Fantastické zvery a ich výskyt)

Newta si bez mihnutia oka zoberiem, to je bez debaty. Pobozkám asi Chaola, aj keď v Zrodenej z ohňa sa trochu správal ako debil, no nemám to srdce ho zabiť. No a Sam Winchester už toľkokrát zomrel a vrátil sa späť, že som si istá, že znova nájde nejaký spôsob ako sa zachrániť.

11. 
AEDION (Trón zo skla) x DEAN (Supernatural) x HAYDEN (Frajer na záskom)

Aedion je fakt sexi, takže určite by som ho pobozkala. Z útesu by som mohla vrhnúť Deana Winchestera, pretože rovnako ako Sam, by sa dokázal vrátiť, no jeho si proste chcem zobrať a dať mu pekný rodinný život, ktorý si zaslúži. A Hayden bol síce fajn, ale až tak ľúto mi za nim nebude.

Ták a to je všetko. Nečakala som, že to bude až taká zábava, možno si to ešte paŕ krát zopakujem. Ak ste tento TAG už robili, určite mi naň hoďte do komentárov odkaz, rada si ho prečítam :)

4 komentáre:

  1. no neměla jsi to snadné a u většiny bych se asi rozhodla stejně :D pěkné, ráda jsem si početla ;-) a líbilo se mi, jak jsi na to šla logicky - např. s Rowanem :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Fakt to bolo ťažké 😀 ďakujem, no, snažila som sa to nejako vymyslieť, aby nikto neprišiel k ujme 😂

      Odstrániť
  2. tak to je super tag! toľko úžasných mužov, no ťažké rozhodovať sa! :D.

    KEJMY ♥.

    OdpovedaťOdstrániť