pondelok 31. októbra 2016

Newbie #7


Prednedávnom som na facebooku narazila na jedno internetové kníhkupectvo, ktoré práve organizovalo veeeľký výpredaj a nebola by som to ja, keby som sa na to nepozrela :D A čo sa nestalo... pár kníh mi padlo do oka a o pár dní ma na pošte čakal balíček :D Plus mi pribudli do zbierky ešte dve knihy a tak som sa vám ich rozhodla ukázať :)
(dopredu sa ospravedlňujem za niektoré fotky, nedali sa odfotiť bez toho, aby sa do nich nevtrel môj kocúr Loki :D )


Prvá kniha, ktorú som si spomedzi týchto všetkých kúpila je Prvá od Kiery Cass. Keďže Selekcia aj Elita sa mi naozaj páčili, aj túto som hneď zhltla. Trochu ma prekvapil koniec, ktorý bol podľa mňa mierne unáhlený, ale inak som spokojná.


Konečne ju máááám! :D Harry Potter a prekliate dieťa od JKR, Johna Tiffanyho a Jacka Thorna. Dlho som otáľala, čítala som veľa negatívnych recenzií, no potom sa osud spojil: na narodeniny som dostala poukážku do Panta Rhei a kamarátka, ktorá túto knihu dostala na narodky si ju nemohla vynachváliť... to ma nakoplo a tak som si ju konečne zaobstarala. A neľutujem :) Chápem, čo proti nej niektorí ľudia majú, no ja si ju nemôžem vynachváliť :)


Prvá kniha ktorú som objavila vo VÝPREDAJI je Hostiteľ od Stephenie Meyer. Už veeeľmi dlho som si ju chcela prečítať, no cena ma vždy odrádzala. A tak keď som ju našla, zlacnenú z vyše 18 eur na 7,99 €, nezaváhala som.


Ďalšia kniha, ktorá neušla mojej pozornosti je Crescendo, ktorú napísala Becca Fitzpatrick. Už som  ju kedysi dávno čítala, keď som na ňu natrafila v knižnici a pamätám si, že celá séria ma absolútne dostala. Rozhodla som sa znovu si ju pripomenúť. Navyše bola zlacnená z pôvpdných 15 € na 1,99€.


Keďže som sa rozhodla pre Crescendo, čo je druhý diel série a tretí diel Ticho mám doma, tak som nemohla  nekúpiť si aj záverečnú časť Finále. Rovnako ako predchádzajúca, stála len 1,99€.


No a na záver mi padla do oka kniha V zajatí snov: Precitnutie od Lisy McMann. Normálne by som si ju asi nevybrala, no pred rokom som dostala od kamarátky dve pokračovania tejto série a práve pre to, že táto prvá časť mi chýbala, som sa k nim nikdy nedostala. Čiže kvôli tomu a cene 1,99€ som sa rozhodla si ju kúpiť :)


Taaak, to sú všetky :) Som naozaj šťastná, že som na výpredaj narazila, pretože bez neho by som sa ku kúpe väčšiny kníh nikdy nedostala :D Asi to bol osud. Určite stojí za to omrknúť to a ak ste si nevšimli odkaz v článku, pripájam ho znova :D >>VÝPREDAJ<<.

Čítali ste niektorú z týcho kníh? Čo na ne hovoríte? Určite nechajte vedieť v komentároch! :)

7 komentárov:

  1. Osobne som rada, že už je kníhkupectvo aj online. Kamennú predajňu som navštívila, keď som bola v Bratislave a na druhý týždeň doňho po Bibliotéke zavítam znovu. Vybrala si si naozaj krásne kúsky, prajem príjemné čítanie. :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. aj ja, vzhľadom na to, že do iných miest necestujem často a tak by som sa do obchodu asi nikdy nedostala :D
      ďakujem pekne :))

      Odstrániť
  2. Využila som rovnaký výpredaj, ceny boli naozaj skvelé :D V zajatí snov mám, ja mám naopak prvé dva diely a tretí nemám :D Hostiteľa som kedysi začala čítať, ale nesadol mi a knihu som nedočítala, ale tebe sa hádam bude páčiť viac. Inak ja som tiež s Prekliatym dieťaťom spokojná, bolo to veľmi príjemné čítanie :-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. popravde som naň narazila práve vďaka tebe takže ďakujem :D :)
      ja dúfam, že mi sadne, aj keď ten obrovský počet strán ma trochu odrádza :D
      som rada, že sa ti to páčilo, v poslednom čase mám pocit že sú naň len negatívne recenzie :/

      Odstrániť
  3. Hrooozne sa mi páčia fotky! :) A s tebou a Lokim vyzerajú geniálne. A tá tvoja chatová stena je skvelá. :D
    A čo sa týka kníhkupectva, tak u nás v Martine je kamenná predajňa, ale často tam nechodím, lebo tam aj pol roka majú stále tú istú ponuku :/
    Z knižiek som čítala Hostiteľa, ktorý bol určite skvelý, ale druhýkrát sa doňho už asi púšťať nebudem, pretože bol stráášne dlhý :/ Ale na Harryho sa chystám tiež, hneď, ako dokončím re-reading celej série.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Fotky má na starosti moja sestra, takže je to hlavne jej zásluha :D ak chceš, môžeš si pozrieť jej instagram, tam ich má kopu, aj keď nie zrovna knihy :/ :D (https://www.instagram.com/cute_puga/ )
      Chatová stena :D No, máme celý dom drevený takže tak :D
      Ak mám pravdu povedať, práve preto že je Hostiteľ taký dlhý som sa doňho ešte nepustila :D ale celkom sa naňho teším, takže sa do toho treba len dokopať :D
      Inak ďakujem za taký pekn'ý dlhý komentár, ja to strašne rada čítam! :3

      Odstrániť
  4. Sledované, sestra fotí skvelo. :)
    Tak pekné čítanie prajem, snáď sa ti zapáči. A za málo. :)

    OdpovedaťOdstrániť